Rijswijk Oranjelaan 30

€350.000,-

Photos of Oranjelaan 30, Rijswijk

Description Oranjelaan 30, Rijswijk

Gelegen in Rijswijk ligt dit karakteristieke en ruime, dubbel, bovenappartement met fantastisch dakterras aan de Oranjelaan. Het appartement heeft een woonoppervlakte van 116 m2 en is gebouwd in 1980.

De woning is goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt. Gesitueerd op fietsafstand van het centrum van Rijswijk, loopafstand van een supermarkt. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 3 minuten rijden.

Deze unieke woning is gelegen in het Leeuwendaal. De ligging van deze wijk zorgt voor een hoog voorzieningenniveau waar onder uitstekende openbaar vervoerverbindingen (tram 1, 15 & bus 23) naar onder meer het centrum van Delft en Den Haag, het oude centrum van Rijswijk op loopafstand en een snelle ontsluiting naar de snelwegen (A4 Den Haag - Amsterdam, A12 Den Haag - Utrecht, A13 Den Haag - Rotterdam).

GESCHIEDENIS ORANJELAAN
De in de wijk Leeuwendaal gelegen Oranjelaan is vernoemd naar het Nederlandse Koninklijke huis van Oranje-Nassau. In deze wijk zijn veel straten vernoemd naar leden van het koninklijk huis. De Oranjelaan is een van de straten waar in het begin van de 20e eeuw huizen werden gebouwd. Er staan dan ook verschillende mooie panden in de stijl van die periode, namelijk de ´Jugendstil´. Deze stijl wordt gekenmerkt door golvende lijnen en veel versieringen. De gevels, die vaak van gele geglazuurde stenen zijn, bevatten ronde bogen, glas-in-lood en tegelwerk met motieven die aan de bloemen-, planten- en dierenwereld zijn ontleend. In combinatie met de navolgende bouwstijlen en de aanwezigheid van veel groen is de Oranjelaan vandaag de dag een fraaie laan in de wijk Leeuwendaal waar rust en woonplezier goed samengaan.
(Bron: "Het verhaal van Leeuwendaal", Erik Andriessen)

Verkoopprijs: €350.000 kk. inclusief garage

Ondanks het feit dat deze informatie met zorg is samengesteld kunnen er geen rechten aan ontleend worden.

Details Oranjelaan 30, Rijswijk

Street Oranjelaan

Zipcode 2281GE

District Leeuwendaal

City Rijswijk

Price €350.000,-

Availability Direct

Bedrooms 3

Surface 116 m²

Outside space No

CONTACT US

Map Oranjelaan 30, Rijswijk

Streetview Oranjelaan 30, Rijswijk

Extra Information

Feel welcome to call us to schedule a visit. Visits are always free.
We are open from 10:00 AM till 19:00 PM. Appointments outside these hours or weekends are also possible under appointment.

This rental may be a commissioned lease and there may be an applicable fee.
When renting we need the following documents: check link

This information has been put together with the best possible care, however, information might not always be correct.